Autorijschool Parijs

Alle gegevens over Autorijschool Parijs.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Parijs is 48%, 40 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Parijs? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Leiden. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Parijs.

Deze school heeft een vestiging in Leiden. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Oude Herengracht 11B, 2312LN Leiden. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 41 41 49 01. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: rijschoolparijs.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 273144710000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4946K8.

In welke plaats vind ik Autorijschool Parijs precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Leiden.

Bekijk hier alle Rijscholen in Leiden. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Jitan en Rijschool A.B.C..

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Parijs

Slagingspercentage

48

Aantal examens

40

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 41 41 49 01

Website

rijschoolparijs.nl

Adres

Oude Herengracht 11B

Postcode

2312LN

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

273144710000

Rijschoolnummer

4946K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Parijs”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo