Sabire

Alle informatie over Sabire.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Sabire ligt op 40%, 15 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Lessen volgen bij Sabire? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Leiden. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Sabire.

De school heeft een vestiging in Leiden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Debussystraat 39, 2324KH Leiden. De school is telefonisch bereikbaar op (071) 576 78 13. Het KvK-nummer van deze school is: 280632100000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0819K7.

Waar vind je Sabire (routebeschrijving en kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Leiden.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Leiden. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: F.S. Smart en Rijschool DOGAN.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Sabire

Slagingspercentage

40

Aantal examens

15

Telefoon

(071) 576 78 13

Adres

Debussystraat 39

Postcode

2324KH

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

280632100000

Rijschoolnummer

0819K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sabire”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo