Rijschool ADAM

Alle gegevens over Rijschool ADAM.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool ADAM is 28%, 40 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool ADAM? Je rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Leiden. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool ADAM.

De school is gevestigd in Leiderdorp. Op zoek naar de adresgegevens? Heemraadlaan 57, 2352RG Leiderdorp. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 40 04 47 02. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 825038930000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1482H7.

Waar vind ik Rijschool ADAM (route & kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in Leiderdorp.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Leiderdorp. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Chaudron en Verkeersopleiding Han Lacourt V.O.F..

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool ADAM

Slagingspercentage

28

Aantal examens

40

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 40 04 47 02

Adres

Heemraadlaan 57

Postcode

2352RG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

825038930000

Rijschoolnummer

1482H7

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. nasr

    ik kon eerst helemaal niet rijden en ik heb bij hun het pakket compleet gekozen, de prijzen vond ik super voordelig en het was zeker een aardige instructeur. Top uitleg heb ik gehad en heb gelijk binnen een keer mijn rijbewijs gehaald, zeker een aanrader.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo