Rijschool Jess

Alle informatie over Rijschool Jess.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Jess is 57%, 7 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijschool Jess? Dan heb je keus uit 2 CBR locaties: Leiden, Utrecht. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek auto of motor.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Jess.

De school is te vinden in Leiden. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Gerrit Kasteinstraat 66, 2321RX Leiden. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 0629144901. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 745754490000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1273K4.

In welke plaats vind je Rijschool Jess (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Leiden.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Leiden. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool De Wegwijzer en Rijbewijs in zicht.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Jess

Slagingspercentage

57

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0629144901

Adres

Gerrit Kasteinstraat 66

Postcode

2321RX

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden, Utrecht

KvK-nummer

745754490000

Rijschoolnummer

1273K4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Jess”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo