Autorijschool Het Zuiden

Alle gegevens van Autorijschool Het Zuiden.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Het Zuiden ligt op 33%, 6 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je voor les bij Autorijschool Het Zuiden? Je kiest uit een van de 2 CBR locaties: Spijkenisse, Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Het Zuiden.

Deze school heeft een locatie in Barendrecht. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Riedermeet 56, 2993XM Barendrecht. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 0654224091. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 242704200000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1253R2.

Wat is de locatie van Autorijschool Het Zuiden precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in Barendrecht.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Barendrecht. Check ook deze twee rijscholen: Demo Opleidingen en Rijbewijs4you.nl.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Het Zuiden

Slagingspercentage

33

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0654224091

Adres

Riedermeet 56

Postcode

2993XM

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

242704200000

Rijschoolnummer

1253R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Het Zuiden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Demo Opleidingen

Demo Opleidingen

Rijschoolspecialist.nl
Logo