Autorijschool Het Zuiden

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Het Zuiden.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Het Zuiden ligt op 20%, 5 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Het Zuiden? Je examen doe je bij één van de 2 examenlocaties: Spijkenisse, Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Het Zuiden.

De rijschool heeft een vestiging in Barendrecht. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Riedermeet 56, 2993XM Barendrecht. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 0654224091. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 242704200000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1253R2.

Waar vind je Autorijschool Het Zuiden precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Barendrecht.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Barendrecht. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: autorijschool Explore en Rijschool Confiance.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Het Zuiden

Slagingspercentage

20

Aantal examens

5

Telefoon-nr

0654224091

Adres

Riedermeet 56

Postcode

2993XM

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

242704200000

Rijschoolnummer

1253R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Het Zuiden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo