Rijschool Rijbewijs Plan

Alle gegevens van Rijschool Rijbewijs Plan.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rijbewijs Plan is 22%, 87 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Les je bij Rijschool Rijbewijs Plan? Afrijden doe je bij een van de 4 examenlocaties van CBR: Rotterdam, Schelluinen, Spijkenisse, Barendrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Rijbewijs Plan.

De rijschool heeft een vestiging in Barendrecht. Dit zijn de adresgegevens: Kamerlingh Onnesweg 10c, 2991XL Barendrecht. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 44 44 22 63. De school beschikt over een eigen website, hierbij: rijbewijsplan.com. Het KvK-nummer van deze rijschool is 642887810000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5014N9.

Waar bezoek ik Rijschool Rijbewijs Plan?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in Barendrecht.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Barendrecht. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Rijsimpel en Autorijschool L.P. Van Thiel.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Rijbewijs Plan

Slagingspercentage

22

Aantal examens

87

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 44 44 22 63

Website

rijbewijsplan.com

Adres

Kamerlingh Onnesweg 10c

Postcode

2991XL

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Schelluinen, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

642887810000

Rijschoolnummer

5014N9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Rijbewijs Plan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo