Rijschool Rijbewijs Plan

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Rijbewijs Plan.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rijbewijs Plan ligt op 27%, 98 personen deden examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je van start met rijles bij Rijschool Rijbewijs Plan? Rij-examen doe je bij één van de 3 examenlocaties van CBR: Dordrecht, Schelluinen, Barendrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Rijbewijs Plan.

Je vindt de school in Barendrecht. De adresgegevens zijn als volgt: Kamerlingh Onnesweg 10c, 2991XL Barendrecht. Dit is het e-mailadres van de school: rbp@live.nl. De rijschool bellen? 06 44 44 22 63. Voor meer informatie kijk je op hun website: rijbewijsplan.com. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 642887810000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5014N9.

In welke plaats vind ik Rijschool Rijbewijs Plan (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in regio Barendrecht.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Barendrecht. Heb je deze rijscholen al bekeken? Verkeersschool Just Drive B.V. en Autorijschool Pieter de Geus.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Rijbewijs Plan

Slagingspercentage

27

Aantal examens

98

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

rbp@live.nl

Telefoon-nr

06 44 44 22 63

Website

rijbewijsplan.com

Adres

Kamerlingh Onnesweg 10c

Postcode

2991XL

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Schelluinen, Barendrecht

KvK-nummer

642887810000

Rijschoolnummer

5014N9

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Chris

    Ik heb me aangemeld voor een spoedcursus en ben binnen een paar weken geslaagd. Duidelijk lesmethode dat ik nog niet eerder ben tegengekomen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo