Blad Rijopleidingen

Alles over Blad Rijopleidingen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Blad Rijopleidingen is 47%, 111 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Blad Rijopleidingen biedt ook opleiding(en) voor professionals: vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, adr, taxi. Ga je van start met rijles bij Blad Rijopleidingen? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 examenlocaties: Rotterdam, Barendrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Blad Rijopleidingen.

Je vindt de school in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens: Bree 45, 3074BC Rotterdam. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@rijschoolblad.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 010 419 41 66. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: rijschoolblad.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 647071640000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 6273U0.

Wat is de locatie van Blad Rijopleidingen precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Kooistra en Rijschool Compromis.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Blad Rijopleidingen

Slagingspercentage

47

Aantal examens

111

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

ADR

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolblad.nl

Telefoon

010 419 41 66

Website

rijschoolblad.nl

Adres

Bree 45

Postcode

3074BC

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

647071640000

Rijschoolnummer

6273U0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Blad Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo