Blad Rijopleidingen

Alle gegevens van Blad Rijopleidingen.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Blad Rijopleidingen is 43%, 129 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Blad Rijopleidingen verzorgt ook beroepsleiding(en): vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, adr, taxi. Ga je voor lessen bij Blad Rijopleidingen? Voor het afrijden heb je keus uit 2 examenlocaties van CBR: Rotterdam, Barendrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Blad Rijopleidingen.

De school is gevestigd in Rotterdam. Op zoek naar adresgegevens? Bree 45, 3074BC Rotterdam. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: info@rijschoolblad.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 010 419 41 66. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: rijschoolblad.nl/. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 647071640000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6273U0.

In welke plaats vind ik Blad Rijopleidingen (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze rijscholen: Manage Rijopleidingen en Autorijschool 3B.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Blad Rijopleidingen

Slagingspercentage

43

Aantal examens

129

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

ADR

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolblad.nl

Telefoon

010 419 41 66

Website

rijschoolblad.nl

Adres

Bree 45

Postcode

3074BC

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

647071640000

Rijschoolnummer

6273U0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Blad Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo