Blad Rijopleidingen

Ontdek alles over Blad Rijopleidingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Blad Rijopleidingen is 48%, 130 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Blad Rijopleidingen biedt ook beroepsopleiding(en) aan: vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, adr, taxi. Les je bij Blad Rijopleidingen? Je examen doe je bij één van de 2 examenlocaties van CBR: Rotterdam, Barendrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie-examen boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van Blad Rijopleidingen.

Je vindt de school in Rotterdam. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Bree 45, 3074BC Rotterdam. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@rijschoolblad.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 010 419 41 66. De rijschool beschikt over een eigen website: rijschoolblad.nl/. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 647071640000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6273U0.

Wat is de locatie van Blad Rijopleidingen precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in de regio Rotterdam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Rotterdam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Licence 4 you en Doxa Opleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Blad Rijopleidingen

Slagingspercentage

48

Aantal examens

130

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

ADR

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolblad.nl

Telefoon

010 419 41 66

Website

rijschoolblad.nl

Adres

Bree 45

Postcode

3074BC

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

647071640000

Rijschoolnummer

6273U0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Blad Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo