Autorijschool Sefa

Alles op een rijtje over Autorijschool Sefa.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Sefa ligt op 48%, 40 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool Sefa? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Barendrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Sefa.

De school is gevestigd in Barendrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Seinhuiswei 11, 2992ZG Barendrecht. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 39 45 44 91. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 852978360000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1851F5.

In welke plaats vind ik Autorijschool Sefa (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Barendrecht.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Barendrecht. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: RijschoolZHZ en Autorijschool Monique Stam.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Sefa

Slagingspercentage

48

Aantal examens

40

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 39 45 44 91

Adres

Seinhuiswei 11

Postcode

2992ZG

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

852978360000

Rijschoolnummer

1851F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Sefa”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo