ConneXXion Nederland N.V.

Op deze pagina ontdek je alles over ConneXXion Nederland N.V..

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ConneXXion Nederland N.V. is 75%, 4 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs CE). Start je met les bij ConneXXion Nederland N.V.? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-locaties: Haarlem. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van ConneXXion Nederland N.V..

Je vindt de rijschool in Hilversum. Hierbij de adresgegevens van de school: Stationsplein 13, 1211EX Hilversum. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: academy@connexxion.nl. Bel de rijschool op, (088) 625 62 00. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 320836800000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5725U2.

In welke plaats zit ConneXXion Nederland N.V.?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Hilversum.

Klik hier voor meer Rijscholen in Hilversum. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Müller Fresh Food Logistics B.V. en Road Security B.V..

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: ConneXXion Nederland N.V.

Slagingspercentage

75

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

E-mail

academy@connexxion.nl

Telefoon

(088) 625 62 00

Adres

Stationsplein 13

Postcode

1211EX

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

320836800000

Rijschoolnummer

5725U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ConneXXion Nederland N.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

ConneXXion Nederland N.V.
ConneXXion Nederland N.V.

Rijschoolspecialist.nl
Logo