ConneXXion Nederland N.V.

Alles wat je wilt weten over ConneXXion Nederland N.V..

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ConneXXion Nederland N.V. ligt op 0%, 1 leerlingen deden examen (rijbewijs CE). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je beginnen met rijles bij ConneXXion Nederland N.V.? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-examenlocaties: Haarlem.

Adres, contactgegevens en overige informatie van ConneXXion Nederland N.V..

Deze school is gevestigd in Hilversum. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Stationsplein 13, 1211EX Hilversum. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is (088) 625 62 00. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 320836800000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 5725U2.

Wat is de locatie van ConneXXion Nederland N.V. precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in Hilversum.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Hilversum. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: DON Opleidingen en Bickel B.V..

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: ConneXXion Nederland N.V.

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(088) 625 62 00

Adres

Stationsplein 13

Postcode

1211EX

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

320836800000

Rijschoolnummer

5725U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ConneXXion Nederland N.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

ConneXXion Nederland N.V.
ConneXXion Nederland N.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo