Auto-Motorrijschool Nr.1

Alle gegevens over Auto-Motorrijschool Nr.1.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto-Motorrijschool Nr.1 is 66%, 73 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Kies je ervoor te lessen bij Auto-Motorrijschool Nr.1? Dan heb je de keus uit 1 CBR locaties: Haarlem. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek, online oefenen & gratis proeflessen

Voordelig je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan.

Contact & telefoon van Auto-Motorrijschool Nr.1.

De school heeft een vestiging in Haarlem. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Steenbokstraat 37, 2024RH Haarlem. Stuur ze een mailtje, [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (023) 525 45 09. De rijschool beschikt over een eigen website: animo-nr1.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 340534160000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2995Z1.

Waar bezoek je Auto-Motorrijschool Nr.1?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Haarlem.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Haarlem. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool MARHABA en Autorijschool Çayir.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Auto-Motorrijschool Nr.1

Slagingspercentage

66

Aantal examens

73

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

animo-nr1.nl

Adres

Steenbokstraat 37

Postcode

2024RH

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

340534160000

Rijschoolnummer

2995Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto-Motorrijschool Nr.1”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo