Verkeersschool Dal

Lees meer over Verkeersschool Dal.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Dal is 59%, 29 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Verkeersschool Dal? Je hebt keus uit 3 examenlocaties: Amsterdam, Haarlem, Leiden. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersschool Dal.

De school is gevestigd in Roelofarendsveen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Noordeinde 167A9, 2371CR Roelofarendsveen. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 39 50 52 95. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 831379550000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6683K3.

In welke plaats zit Verkeersschool Dal (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Roelofarendsveen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Roelofarendsveen. Check ook deze rijscholen: Rijschool Krol en Rij(Be)Wijs.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Dal

Slagingspercentage

59

Aantal examens

29

Telefoon-nr

06 39 50 52 95

Adres

Noordeinde 167A9

Postcode

2371CR

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem, Leiden

KvK-nummer

831379550000

Rijschoolnummer

6683K3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Dal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo