AAC Rijsnel

Op deze pagina ontdek je alles over AAC Rijsnel.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van AAC Rijsnel is 0%, 5 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Ga je van start met rijlessen bij AAC Rijsnel? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Amsterdam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over AAC Rijsnel.

Deze rijschool is gevestigd in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Ter Hooge 183, 1082CK Amsterdam. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via info@rijsnel.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 46 11 23 61. Deze school heeft een eigen site: rijsnel.nl. Het KvK-nummer van de school is 532252790000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4064K8.

In welke plaats zit AAC Rijsnel (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Amsterdam.

Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Professor en Rijschool Independence.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: AAC Rijsnel

Slagingspercentage

0

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijsnel.nl

Telefoon-nr

06 46 11 23 61

Website

rijsnel.nl

Adres

Ter Hooge 183

Postcode

1082CK

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

532252790000

Rijschoolnummer

4064K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “AAC Rijsnel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo