A1 Rijschool

Ontdek alles over A1 Rijschool.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van A1 Rijschool is 47%, 17 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Kies je voor lessen bij A1 Rijschool? Je examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Amsterdam, Haarlem. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste theorieboek auto, theorie oefenen & aanbiedingen

Bespaar geld met de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Alle contact- en adresgegevens van A1 Rijschool.

Deze rijschool heeft een locatie in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Dwarswatering 18, 1069RM Amsterdam. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 419 778 88. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 720421330000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4604U8.

Waar bezoek je A1 Rijschool?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Theo en Quick learn.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: A1 Rijschool

Slagingspercentage

47

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06 419 778 88

Adres

Dwarswatering 18

Postcode

1069RM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem

KvK-nummer

720421330000

Rijschoolnummer

4604U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “A1 Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo