Rijschool Roadrunners

Alles op een rijtje over Rijschool Roadrunners.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Roadrunners is 59%, 324 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Rijschool Roadrunners? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-locaties: Amsterdam. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Roadrunners.

De rijschool is gevestigd in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Inlaagstraat 12, 1069WZ Amsterdam. Ga je voor een proefles? Neem contact op via driss-ballafkir@hotmail.com. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 10 70 25 95. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 342586810000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4346R8.

Waar vind ik Rijschool Roadrunners precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Driving School Amsterdam en RijschoolDenK.nl.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Roadrunners

Slagingspercentage

59

Aantal examens

324

Auto

Beschikbaar

E-mail

driss-ballafkir@hotmail.com

Telefoon-nr

06 10 70 25 95

Adres

Inlaagstraat 12

Postcode

1069WZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

342586810000

Rijschoolnummer

4346R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Roadrunners”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo