Motorrijschool Nieuw Haarlem

Alles over Motorrijschool Nieuw Haarlem.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Nieuw Haarlem is 74%, 27 leerlingen deden examen (rijbewijs AM2). Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je van start met rijlessen bij Motorrijschool Nieuw Haarlem? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-locaties: Haarlem. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Motorrijschool Nieuw Haarlem.

De rijschool is te vinden in Haarlem. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Belgielaan 90, 2034AZ Haarlem. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? 06 24 42 80 00. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolnieuwhaarlem.nl/. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 342201850000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 2957X8.

Waar vind ik Motorrijschool Nieuw Haarlem?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in de buurt van Haarlem.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Haarlem. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Hoekstra B.V. en Prima Motorschool.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Motorrijschool Nieuw Haarlem

Slagingspercentage

74

Aantal examens

27

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 42 80 00

Website

rijschoolnieuwhaarlem.nl/

Adres

Belgielaan 90

Postcode

2034AZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

342201850000

Rijschoolnummer

2957X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool Nieuw Haarlem”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Motorrijschool Nieuw Haarlem
Motorrijschool Nieuw Haarlem

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo