Motorrijschool Nieuw Haarlem

Lees meer over Motorrijschool Nieuw Haarlem.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Nieuw Haarlem is 80%, 132 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AM2). Ga je van start met rijlessen bij Motorrijschool Nieuw Haarlem? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR examenlocaties: Haarlem. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Motorrijschool Nieuw Haarlem.

Deze rijschool is gevestigd in Haarlem. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Belgielaan 90, 2034AZ Haarlem. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@motorrijschoolnieuwhaarlem.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 24 42 80 00. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, rijschoolnieuwhaarlem.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 342201850000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 2957X8.

In welke plaats vind je Motorrijschool Nieuw Haarlem (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Haarlem.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Haarlem. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Verkeerschool Wesseldijk en Hippe Amsterdam.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Motorrijschool Nieuw Haarlem

Slagingspercentage

80

Aantal examens

132

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@motorrijschoolnieuwhaarlem.nl

Telefoon

06 24 42 80 00

Website

rijschoolnieuwhaarlem.nl/

Adres

Belgielaan 90

Postcode

2034AZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

342201850000

Rijschoolnummer

2957X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool Nieuw Haarlem”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Motorrijschool Nieuw Haarlem
Motorrijschool Nieuw Haarlem

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo