Verkeerscollege.com

Alle details over Verkeerscollege.com.

Praktijkles volg je bij deze school met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeerscollege.com ligt op 54%, 304 personen deden examen (rijbewijs B). Verkeerscollege.com biedt ook beroepsopleiding(en) aan: bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, taxi. De school biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Begin je met rijles bij Verkeerscollege.com? Je kunt kiezen uit 3 CBR-examenlocaties: Amsterdam, Leiden, Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Heeft de rijschool keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Verkeerscollege.com.

De school is gevestigd in Mijdrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Diamant 6, 3641XR Mijdrecht. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: (0297) 25 06 38, of 06 20 60 83 33. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: verkeerscollege.com. Het KvK-nummer van de school is 273191250000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 4979A8.

In welke plaats zit Verkeerscollege.com (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de buurt van Mijdrecht.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Mijdrecht. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijfris.nl en rijbijvincent.nl.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Verkeerscollege.com

Slagingspercentage

54

Aantal examens

304

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0297) 25 06 38

Telefoon-nr

06 20 60 83 33

Website

verkeerscollege.com

Adres

Diamant 6

Postcode

3641XR

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Leiden, Utrecht

KvK-nummer

273191250000

Rijschoolnummer

4979A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeerscollege.com”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo