Rijschool Stuivenvolt

Alle gegevens over Rijschool Stuivenvolt.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Stuivenvolt is 62%, 245 personen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Rijschool Stuivenvolt? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR examenlocaties: Amsterdam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Stuivenvolt.

Deze rijschool vind je in Amstelveen. Dit zijn de adresgegevens: Schweitzerlaan 58, 1187JD Amstelveen. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@stuivenvolt.nl. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (020) 641 82 51. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: stuivenvolt.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 331522650000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 2085N1.

Waar vind je Rijschool Stuivenvolt (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Amstelveen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Amstelveen. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Amsterdamse Verkeersopleidingen en Autorijschool Wolswijk.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Stuivenvolt

Slagingspercentage

62

Aantal examens

245

E-mail

info@stuivenvolt.nl

Telefoon

(020) 641 82 51

Website

stuivenvolt.nl

Adres

Schweitzerlaan 58

Postcode

1187JD

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

331522650000

Rijschoolnummer

2085N1

Reviews

0.0
1
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ryan

    Beste rijschool uit de regio!

  2. Maarten

    Het is me goed bevallen bij deze instructeur. bedankt

Rijschoolspecialist.nl
Logo