Rijschool Oppertopper

(4 klantbeoordelingen)

Alles op een rijtje over Rijschool Oppertopper.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Oppertopper is 77%, 26 personen deden examen (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je voor lessen bij Rijschool Oppertopper? Dan heb je de keus uit 7 examenlocaties van CBR: Amsterdam, Haarlem, Eemnes, Zaandam, Alkmaar, Hoorn, Harderwijk. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Oppertopper.

De school heeft een vestiging in Amsterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Cruquiuskade 251, 1018AM Amsterdam. Stuur ze een mailtje, info@oppertopper.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 27 82 21 80. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: rijschooloppertopper.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 332908530000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1417G8.

Waar bezoek ik Rijschool Oppertopper precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Bekijk alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Raymond Brandt en Instappen.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Oppertopper

Slagingspercentage

77

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@oppertopper.nl

Telefoon-nr

06 27 82 21 80

Website

rijschooloppertopper.nl

Adres

Cruquiuskade 251

Postcode

1018AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem, Eemnes, Zaandam, Alkmaar, Hoorn, Harderwijk

KvK-nummer

332908530000

Rijschoolnummer

1417G8

4 reviews for Rijschool Oppertopper

5.0
4
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Mellody V.

  Voor mijn kinderen ben ik op zoek gegaan naar een goedkope rijschool, maar wel met goede begeleiding en referenties. Ron van Oppertopper heeft ervoor gezorgd dat zowel mijn zoon als mijn dochter voor hun autorijbewijs is geslaagd. Echt super!

 2. Dirk Meijer

  Fijne rijschool! Sinds 1 week mijn autorijbewijs gehaald. Goede begeleiding, goede tips en Ron is een erg gezellig persoon. Ron ontzettend bedankt voor de goede begeleiding!

 3. Rein

  Goede rijschool!! Ron is een goede instructeur. na 25 lessen mocht ik op voor mijn examen. in 1 keer geslaagd 🙂 Erg blij mee! Ron je bent een OpperTopper!!

 4. Serge

  Helemaal top ron
  Alles duidelijk uitgelegd in 1 keer geslaagd voor motorrijbewijs

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo