Motorrijschool Versnel

Alle gegevens van Motorrijschool Versnel.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Versnel is 98%, 105 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AVB). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Start je met rijles bij Motorrijschool Versnel? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Amsterdam.

Beschikt de school over een keurmerk?

De rijschool beschikt over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daar natuurlijk van: je mag kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Motorrijschool Versnel.

Deze school heeft een vestiging in Diemen. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Venserweg 1M, 1112AR Diemen. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 28 76 62 13, of 06 38 00 03 70. De school beschikt over een eigen website: motorversnel.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 342421980000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3870N8.

In welke plaats zit Motorrijschool Versnel?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige rijscholen in de buurt van Diemen.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Diemen. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Nelen B.V. en Verkeersschool Succes.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Motorrijschool Versnel

Slagingspercentage

98

Aantal examens

105

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 28 76 62 13

Telefoon-nr

06 38 00 03 70

Website

motorversnel.nl

Adres

Venserweg 1M

Postcode

1112AR

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

342421980000

Rijschoolnummer

3870N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool Versnel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo