Motorrijschool Versnel

Op deze pagina ontdek je alles over Motorrijschool Versnel.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Versnel is 98%, 121 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs AVB). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je voor les bij Motorrijschool Versnel? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Amsterdam.

Motor theorieboek, online oefenen & rijles aanbiedingen

Bespaar geld op je motor rijbewijs met onderstaande links. Bestel het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Heeft deze school een keurmerk?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Telefoonnummer en contactgegevens van Motorrijschool Versnel.

De school is te vinden in Diemen. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Venserweg 1M, 1112AR Diemen. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 28 76 62 13, of 06 38 00 03 70. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: motorversnel.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 342421980000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3870N8.

Waar zit Motorrijschool Versnel?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in de regio Diemen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Diemen. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Van de Meerakker en Motorrijschool Verbaandert.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Motorrijschool Versnel

Slagingspercentage

98

Aantal examens

121

BOVAG

Ja

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 28 76 62 13

Telefoon-nr

06 38 00 03 70

Website

motorversnel.nl

Adres

Venserweg 1M

Postcode

1112AR

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

342421980000

Rijschoolnummer

3870N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool Versnel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo