Rijschool Tuncay Amsterdam

Lees meer over Rijschool Tuncay Amsterdam.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Tuncay Amsterdam is 90%, 52 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs AVB). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Les volgen bij Rijschool Tuncay Amsterdam? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Amsterdam.

Beste motor theorieboek, gratis oefenen & kortingen

Bespaar geld met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Tuncay Amsterdam.

De school is gevestigd in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van deze school: Celebesstraat 41B, 1094EN Amsterdam. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 06 24 26 32 09. De school heeft een eigen site met meer informatie: rijschooltuncayamsterdam.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 341735170000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1434G8.

In welke plaats vind je Rijschool Tuncay Amsterdam?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere scholen in de buurt van Amsterdam.

Klik hier voor alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je deze rijscholen al bekeken? Verkeersopleidingen 2Speed V.O.F. en Motorservice Vink.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Tuncay Amsterdam

Slagingspercentage

90

Aantal examens

52

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 24 26 32 09

Website

rijschooltuncayamsterdam.nl

Adres

Celebesstraat 41B

Postcode

1094EN

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

341735170000

Rijschoolnummer

1434G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Tuncay Amsterdam”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Tuncay Amsterdam
Rijschool Tuncay Amsterdam

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo