Rijschool Tuncay Amsterdam

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Tuncay Amsterdam.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Tuncay Amsterdam is 91%, 44 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs AVB). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Kies je voor les bij Rijschool Tuncay Amsterdam? Dan heb je keus uit 1 CBR examenlocaties: Amsterdam.

Aanbieding rijles & motor theorie

Voordelig je motorrijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan!

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Tuncay Amsterdam.

Deze school heeft een vestiging in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Celebesstraat 41B, 1094EN Amsterdam. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 24 26 32 09. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschooltuncayamsterdam.nl. Het KvK-nummer van deze school is 341735170000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1434G8.

Waar vind je Rijschool Tuncay Amsterdam precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Amsterdam. Check ook deze rijscholen: Verkeersopleidingen 2Speed V.O.F. en LangelaanFY.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Tuncay Amsterdam

Slagingspercentage

91

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 26 32 09

Website

rijschooltuncayamsterdam.nl

Adres

Celebesstraat 41B

Postcode

1094EN

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

341735170000

Rijschoolnummer

1434G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Tuncay Amsterdam”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Tuncay Amsterdam
Rijschool Tuncay Amsterdam

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo