Rijschool Tuncay Amsterdam

Alle details over Rijschool Tuncay Amsterdam.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Tuncay Amsterdam ligt op 98%, 43 personen deden examen (rijbewijs AVB). Les volgen bij Rijschool Tuncay Amsterdam? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Amsterdam, Leiden. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek motor of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Tuncay Amsterdam.

De school is te vinden in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van de school: Celebesstraat 41B, 1094EN Amsterdam. Dit is het e-mailadres van de rijschool: mail@rijschooltuncayamsterdam.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 24 26 32 09. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschooltuncayamsterdam.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 341735170000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1434G8.

Waar bezoek ik Rijschool Tuncay Amsterdam?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: De motormentor en Rijschool Drive Social.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Tuncay Amsterdam

Slagingspercentage

98

Aantal examens

43

Motor

Beschikbaar

E-mail

mail@rijschooltuncayamsterdam.nl

Telefoon-nr

06 24 26 32 09

Website

rijschooltuncayamsterdam.nl

Adres

Celebesstraat 41B

Postcode

1094EN

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Leiden

KvK-nummer

341735170000

Rijschoolnummer

1434G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Tuncay Amsterdam”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Tuncay Amsterdam
Rijschool Tuncay Amsterdam

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo