Verkeersschool De Palm

Op deze pagina ontdek je alles over Verkeersschool De Palm.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool De Palm is 50%, 8 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Les je bij Verkeersschool De Palm? Je examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Urmond.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersschool De Palm.

Deze rijschool vind je in Geleen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Rontgenstraat 5, 6164GW Geleen. Bellen kan, je bereikt ze op 06 22 20 34 78. Het KvK-nummer van de rijschool is 140961570000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4744N8.

In welke plaats zit Verkeersschool De Palm (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Geleen.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Geleen. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: René Kreijen Verkeersopleidingen en Autorijschool Wiel Faassen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Verkeersschool De Palm

Slagingspercentage

50

Aantal examens

8

Telefoon

06 22 20 34 78

Adres

Rontgenstraat 5

Postcode

6164GW

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

140961570000

Rijschoolnummer

4744N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool De Palm”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo