Verkeersschool Keijbeck B.V.

(2 klantbeoordelingen)

Alles over Verkeersschool Keijbeck B.V..

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Keijbeck B.V. ligt op 54%, 425 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Verkeersschool Keijbeck B.V. verzorgt ook beroepsopleiding(en), bus, aanhangwagen achter bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, adr, taxi, tractor. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets, tractor. Ga je voor rijles bij Verkeersschool Keijbeck B.V.? Je kiest uit een van de 3 CBR-examenlocaties: Urmond, Herten (Roermond), Venlo. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersschool Keijbeck B.V..

Deze school vind je in Susteren. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Oude Rijksweg Noord 62A, 6114JG Susteren. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@keijbeck.nl. Bellen? Het telefoonnummer is (046) 449 48 44. Deze rijschool heeft een eigen website, keijbeck.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 130277210000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9430R2.

In welke plaats vind je Verkeersschool Keijbeck B.V. precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Susteren.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Susteren. Check ook deze twee rijscholen: Verkeersschool Cranenbroek B.V. en Autorijschool “Correct”.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Keijbeck B.V.

Slagingspercentage

54

Aantal examens

425

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

ADR

Beschikbaar

E-mail

info@keijbeck.nl

Telefoon

(046) 449 48 44

Website

keijbeck.nl

Adres

Oude Rijksweg Noord 62A

Postcode

6114JG

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond, Herten (Roermond), Venlo

KvK-nummer

130277210000

Rijschoolnummer

9430R2

2 reviews for Verkeersschool Keijbeck B.V.

1.0
0
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. N.Paardekooper

  Alles bekijken
  Keijbeck
  4,3
  (101)

  Opleidingscentrum in SusterenOpen
  OVERZICHT
  GIDS
  REVIEWS
  FOTO’S
  VAN EIGENAAR
  OVER

  Reviews van internet
  Facebook
  4,8/5
  180 stemmen
  Edubookers
  9,8/10
  1.241 reviews
  Alle
  instructeur22
  rijschool16
  lessen14
  rijbewijs11
  +2
  Nicole Paardekooper
  2 reviews
  4 dagen geleden
  NIEUW
  Zeer af te raden. Mijn zoon had een pakket gekocht met zijn zuurverdiende geld. In een van de laatste uren die nog over waren kreeg hij te horen dat de vorige instructeurs die hij al die tijd had gehad op non-actief stonden of daar niet …Meer
  Yvonne van den Dool
  8 reviews·2 foto’s
  een maand geleden
  Deze rijschool is m.i. te groot en commercieel geworden. Het efficiënt inplannen van instructeurs heeft een hogere prioriteit dan het leerproces van de cursist. Niks ten nadele van de instructeurs, van beiden heeft onze dochter veel …Meer
  2
  Wilbert Stals
  Local Guide·188 reviews·10 foto’s
  3 weken geleden
  NIEUW
  Vandaag een dagcurcus BE gedaan, heel fijne dag gehad, en ook nog geslaagd ook nog, al was dat niet geweest had ik evengoed een leerzame dag gehad, Jos was de instructeur, echt een heel fijne, rustige uitleg, veel herhaling, echt fijn Jos
  arjen de vries
  16 reviews·1 foto
  4 maanden geleden
  Vandaag geslaagd voor het CE rijbewijs met een motorwagen met whipkar.
  Meeste lessen gehad van Frank. Deze topper heeft me erdoorheen geloodst. Ook een aantal lessen gehad van Ron. Hij is streng alsof je in het leger zit haha maar …Meer
  Nicole Paardekooper
  2 reviews
  4 dagen geleden
  NIEUW
  Zeer af te raden. Mijn zoon had een pakket gekocht met zijn zuurverdiende geld. In een van de laatste uren die nog over waren kreeg hij te horen dat de vorige instructeurs die hij al die tijd had gehad op non-actief stonden of daar niet meer werkten. Niet geheel duidelijk wat nou precies. Omdat ze slecht les hadden gegeven. Mijn zoon had nog 4 uur over van zijn pakket en kreeg op dat moment pas geleerd hoe hij in de spiegels moest kijken !!! Iets wat je de allereerste les dient te leren. Hij heeft inderdaad 12 uur gemist door omstandigheden. Maar in die 12 uur zou dezelfde instructeur hebben gehad en dus ook niks hebben geleerd. Contact hierover gehad maar er wordt geen verantwoordelijkheid genomen over de slechte lesgeving. Geen compensatie.. er wordt vast gehouden aan die 12 uur die hij gemist had.. dat zou “misschien ” verschil hebben gemaakt. Dus niet eens een zekerheid. Nou moet hij uren gaan bijkopen omdat deze firma niet voldoet aan de kwaliteit die ze beloven. De overgebleven 4 uren wilden we laten uitbetalen. Samen met het niet gebruikte praktijk examen. Berekenen ze 75 euro administratie kosten en worden de uren ineens los betekend. Dus niet de pakket kosten. Voor 4 uur en praktijkexamen krijgt hij dus maar 97 euro terug.. ik ben helemaal klaar met deze club.. geen enkele verantwoording nemen voor hun slechte prestaties en je dan financieel ook nog benadelen.
  GEEN AANRADER!!!!!

 2. Vista College

  Zeer arrogante man die altijd ze zin maar wikt hebben niet aardig is scheld en schreeuwt.
  Een tijdje bij keijbeck lessen gehad, ik raad het iedereen af! Één van de instructeurs heeft me uiteindelijk volledig uitgescholden tijdens het rijden en de ander leerde je helemaal niks.. ook moeten alle lessen ruim twee maanden van te voren ingepland worden, als je dit niet optijd doet dan kan je goed opeens een aantal weken geen les hebben. uiteindelijk naar een andere rijschool gegaan en daar vrij snel mijn rijbewijs gehaald.

Verkeersschool Keijbeck B.V.
Verkeersschool Keijbeck B.V.

Rijschoolspecialist.nl
Logo