Autorijschool Van Ostade

Alles over Autorijschool Van Ostade.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Van Ostade is 50%, 4 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Rijles volgen bij Autorijschool Van Ostade? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Urmond. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Van Ostade.

De rijschool heeft een vestiging in Geleen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Van Ostadestraat 10, 6165XL Geleen. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 25 00 40 58. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 862368810000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9177Z6.

Waar vind je Autorijschool Van Ostade (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in Geleen.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Geleen. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Goossens en Verkeersschool Vos.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Van Ostade

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 25 00 40 58

Adres

Van Ostadestraat 10

Postcode

6165XL

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

862368810000

Rijschoolnummer

9177Z6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Van Ostade”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo