M.J.H.E. van der Sande

Op deze pagina lees je alles over M.J.H.E. van der Sande.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van M.J.H.E. van der Sande ligt op 78%, 27 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Kies je ervoor lessen te volgen bij M.J.H.E. van der Sande? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-examenlocaties: Urmond.

Auto theorie & aanbieding rijles

Bespaar geld met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over M.J.H.E. van der Sande.

Deze rijschool heeft een locatie in Geleen. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Van der Waalsstraat 3, 6164BK Geleen. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is (046) 474 19 97, of 06 53 12 73 39. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: autorijschoolvdsande.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 140519720000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1837W7.

In welke plaats vind ik M.J.H.E. van der Sande (routebeschrijving en kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Meer rijscholen in Geleen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Geleen. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Master en ANFA.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: M.J.H.E. van der Sande

Slagingspercentage

78

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 53 12 73 39

Website

autorijschoolvdsande.nl

Adres

Van der Waalsstraat 3

Postcode

6164BK

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

140519720000

Rijschoolnummer

1837W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “M.J.H.E. van der Sande”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo