Autorijschool de Moor

Alles op een rijtje over Autorijschool de Moor.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool de Moor is 52%, 61 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Rijles volgen bij Autorijschool de Moor? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR locaties: Urmond.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool de Moor.

Je vindt de school in Geleen. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Tunnelstraat 63, 6163HS Geleen. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: 06-15131508. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: rijschooldemoor.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 558427470000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9149R7.

In welke plaats zit Autorijschool de Moor (kaart en route)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige rijscholen in de buurt van Geleen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Geleen. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: la chebba rijschool en Diemant Verkeersopleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool de Moor

Slagingspercentage

52

Aantal examens

61

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-15131508

Website

rijschooldemoor.nl

Adres

Tunnelstraat 63

Postcode

6163HS

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

558427470000

Rijschoolnummer

9149R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool de Moor”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo