Autorijschool de Moor

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool de Moor.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool de Moor ligt op 60%, 47 personen deden examen (rijbewijs B). Haal je liever eerst je theorie? Deze rijschool biedt theorielessen voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool de Moor? Je examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocatie: Urmond.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool de Moor.

De school is te vinden in Geleen. Hierbij de adresgegevens van de school: Tunnelstraat 63, 6163HS Geleen. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06-15131508. De school heeft een eigen site: rijschooldemoor.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 558427470000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9149R7.

Wat is de locatie van Autorijschool de Moor (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in de regio Geleen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Geleen. Check ook deze twee rijscholen: Key4Drive en Autorijschool Rene Van Alphen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool de Moor

Slagingspercentage

60

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-15131508

Website

rijschooldemoor.nl

Adres

Tunnelstraat 63

Postcode

6163HS

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

558427470000

Rijschoolnummer

9149R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool de Moor”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo