Cordewener Scholing en Training B.V.

Alles over Cordewener Scholing en Training B.V..

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Cordewener Scholing en Training B.V. ligt op 53%, 158 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Cordewener Scholing en Training B.V. biedt ook beroepsopleiding(en): vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto, bromfiets. Ga je beginnen met rijles bij Cordewener Scholing en Training B.V.? Afrijden doe je bij een van de 3 CBR-locaties: Maastricht, Kerkrade, Urmond. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter, motor of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Cordewener Scholing en Training B.V..

Je vindt de school in Meerssen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Weerterveld 75, 6231NC Meerssen. Dit is het e-mailadres van deze school: info@cordewenerscholing.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 43 37 84 43. De school heeft een eigen site met meer informatie: cordewenerscholing.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 578171380000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 9021G5.

In welke plaats vind je Cordewener Scholing en Training B.V.?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Meerssen.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Meerssen. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool RIJ-FOORT en Autorijschool Buytendijk.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Cordewener Scholing en Training B.V.

Slagingspercentage

53

Aantal examens

158

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

info@cordewenerscholing.nl

Telefoon-nr

06 43 37 84 43

Website

cordewenerscholing.nl

Adres

Weerterveld 75

Postcode

6231NC

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

578171380000

Rijschoolnummer

9021G5

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. M. Purnot

    “Altijd zeker” pakket, niet doen!
    Mijn dochter heeft 4 verschillende instructeurs gehad. Waarvan de een uitging dat de ander haar dat wel geleerd zou hebben. Voorbeeld: 1 Uur voor haar proefexamen, ” ze stellen technische vragen over de auto? Effe in het kort dan.” Haar instructeurs waren druk met hun mobiel. Een instructeur zag het niet zitten met haar en heeft haar dat duidelijk laten merken . Gevolg weer een andere! Daarbij is niet voldaan aan de afspraak voor meerdere lessen per week maar had ze soms een maand of meer geen les. Ook was het moeilijk nieuwe afspraken te maken, zeker als je nog naar school gaat. Mijn dochter heeft nu les bij de ANWB rijschool en het gaat daar heel goed.

Cordewener Scholing en Training B.V.
Cordewener Scholing en Training B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo