Cordewener Scholing en Training B.V.

(1 klantbeoordeling)

Lees meer over Cordewener Scholing en Training B.V..

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Cordewener Scholing en Training B.V. is 44%, 175 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Cordewener Scholing en Training B.V. biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto, bromfiets. Begin je met rijles bij Cordewener Scholing en Training B.V.? Het afrijden is dan bij een van de 4 examenlocaties van CBR: Maastricht, Kerkrade, Urmond, Herten (Roermond). Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Cordewener Scholing en Training B.V..

De rijschool is gevestigd in Meerssen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Weerterveld 75, 6231NC Meerssen. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@cordewenerscholing.nl. Voor telefonisch contact bel je met 06 43 37 84 43. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: cordewenerscholing.nl/. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 578171380000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 9021G5.

Waar bezoek ik Cordewener Scholing en Training B.V. precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Meerssen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Meerssen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Geert en Rijschool structuur.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Cordewener Scholing en Training B.V.

Slagingspercentage

44

Aantal examens

175

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

info@cordewenerscholing.nl

Telefoon-nr

06 43 37 84 43

Website

cordewenerscholing.nl

Adres

Weerterveld 75

Postcode

6231NC

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Kerkrade, Urmond, Herten (Roermond)

KvK-nummer

578171380000

Rijschoolnummer

9021G5

1 review for Cordewener Scholing en Training B.V.

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. M. Purnot

    “Altijd zeker” pakket, niet doen!
    Mijn dochter heeft 4 verschillende instructeurs gehad. Waarvan de een uitging dat de ander haar dat wel geleerd zou hebben. Voorbeeld: 1 Uur voor haar proefexamen, ” ze stellen technische vragen over de auto? Effe in het kort dan.” Haar instructeurs waren druk met hun mobiel. Een instructeur zag het niet zitten met haar en heeft haar dat duidelijk laten merken . Gevolg weer een andere! Daarbij is niet voldaan aan de afspraak voor meerdere lessen per week maar had ze soms een maand of meer geen les. Ook was het moeilijk nieuwe afspraken te maken, zeker als je nog naar school gaat. Mijn dochter heeft nu les bij de ANWB rijschool en het gaat daar heel goed.

Cordewener Scholing en Training B.V.
Cordewener Scholing en Training B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo