Cordewener Scholing en Training B.V.

Alles op een rijtje over Cordewener Scholing en Training B.V..

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Cordewener Scholing en Training B.V. ligt op 47%, 236 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Cordewener Scholing en Training B.V. verzorgt ook beroepsopleiding(en): vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto, bromfiets. Ga je voor lessen bij Cordewener Scholing en Training B.V.? Dan heb je de keuze uit 3 CBR afrijdlocaties: Maastricht, Kerkrade, Urmond. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van Cordewener Scholing en Training B.V..

Je vindt de school in Meerssen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Weerterveld 75, 6231NC Meerssen. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@cordewenerscholing.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 43 37 84 43. Ze hebben een eigen site met meer informatie: cordewenerscholing.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 578171380000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9021G5.

Waar vind ik Cordewener Scholing en Training B.V. (route & kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Meerssen.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Meerssen. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Auto- en motorrijschool Bert Frenken en Autorijschool Gerberga.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Cordewener Scholing en Training B.V.

Slagingspercentage

47

Aantal examens

236

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

info@cordewenerscholing.nl

Telefoon-nr

06 43 37 84 43

Website

cordewenerscholing.nl

Adres

Weerterveld 75

Postcode

6231NC

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

578171380000

Rijschoolnummer

9021G5

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. M. Purnot

    “Altijd zeker” pakket, niet doen!
    Mijn dochter heeft 4 verschillende instructeurs gehad. Waarvan de een uitging dat de ander haar dat wel geleerd zou hebben. Voorbeeld: 1 Uur voor haar proefexamen, ” ze stellen technische vragen over de auto? Effe in het kort dan.” Haar instructeurs waren druk met hun mobiel. Een instructeur zag het niet zitten met haar en heeft haar dat duidelijk laten merken . Gevolg weer een andere! Daarbij is niet voldaan aan de afspraak voor meerdere lessen per week maar had ze soms een maand of meer geen les. Ook was het moeilijk nieuwe afspraken te maken, zeker als je nog naar school gaat. Mijn dochter heeft nu les bij de ANWB rijschool en het gaat daar heel goed.

Cordewener Scholing en Training B.V.
Cordewener Scholing en Training B.V.

Rijschoolspecialist.nl
Logo