Autorijschool Sofya

Alle details over Autorijschool Sofya.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Sofya is 58%, 36 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Autorijschool Sofya? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Urmond. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Sofya.

De rijschool is gevestigd in Stein Lb. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Grasgraefken 51, 6171SJ Stein Lb. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 23 42 24 66. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 820628620000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1256W0.

Waar bezoek je Autorijschool Sofya precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Stein Lb.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Stein Lb. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Damir en Milad.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool Sofya

Slagingspercentage

58

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 23 42 24 66

Adres

Grasgraefken 51

Postcode

6171SJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

820628620000

Rijschoolnummer

1256W0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Sofya”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo