Autorijschool Sofya

Lees alles over Autorijschool Sofya.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Sofya ligt op 80%, 15 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Sofya? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Urmond. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Sofya.

De rijschool heeft een locatie in Stein Lb. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Grasgraefken 51, 6171SJ Stein Lb. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 23 42 24 66. Het KvK-nummer van de school is: 820628620000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1256W0.

In welke plaats vind je Autorijschool Sofya precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Stein Lb.

Bekijk hier alle Rijscholen in Stein Lb. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Vechtzicht en Jodie Moor rijopleidingen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Sofya

Slagingspercentage

80

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 23 42 24 66

Adres

Grasgraefken 51

Postcode

6171SJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

820628620000

Rijschoolnummer

1256W0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Sofya”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo