Autorijschool Ruber Sittard / Frans-Bert Ruber

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Ruber Sittard / Frans-Bert Ruber.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ruber Sittard / Frans-Bert Ruber is 71%, 151 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Ruber Sittard / Frans-Bert Ruber? Je hebt de keuze uit 1 CBR locaties: Urmond. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Ruber Sittard / Frans-Bert Ruber.

De rijschool heeft een vestiging in Limbricht. De adresgegevens zijn als volgt: Ringweg 15, 6141LM Limbricht. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@ruber.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (046) 458 12 06, of 06 51 36 26 54. De rijschool beschikt over een eigen website: ruber.nl/sittard. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 140389870000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9814Z2.

Waar zit Autorijschool Ruber Sittard / Frans-Bert Ruber precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Limbricht.

Bekijk hier alle Rijscholen in Limbricht. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool De Parel en Elar Verkeersopleidingen B.V..

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Ruber Sittard / Frans-Bert Ruber

Slagingspercentage

71

Aantal examens

151

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

info@ruber.nl

Telefoon

(046) 458 12 06

Telefoon-nr

06 51 36 26 54

Website

ruber.nl/sittard

Adres

Ringweg 15

Postcode

6141LM

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

140389870000

Rijschoolnummer

9814Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ruber Sittard / Frans-Bert Ruber”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Ruber Sittard / Frans-Bert Ruber
Autorijschool Ruber Sittard / Frans-Bert Ruber

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo