Autorijschool Ron Moors

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Ron Moors.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ron Moors is 54%, 46 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Lessen volgen bij Autorijschool Ron Moors? Dan heb je de keuze uit 2 examenlocaties: Kerkrade, Urmond.

Korting rijles & auto theorie

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links! Bestel het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Ron Moors.

Deze rijschool heeft een locatie in Geleen. Hierbij de adresgegevens van de school: Valderenstraat 62, 6163GG Geleen. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06-43191755. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 569689570000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5035W4.

Wat is de locatie van Autorijschool Ron Moors (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Geleen.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Geleen. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Auto- en Motorrijschool Frans Bisschops en Rijschool Sijmons.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Ron Moors

Slagingspercentage

54

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06-43191755

Adres

Valderenstraat 62

Postcode

6163GG

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

569689570000

Rijschoolnummer

5035W4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ron Moors”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo