J.G.J. Velthuis

Op deze pagina lees je alles over J.G.J. Velthuis.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van J.G.J. Velthuis is 59%, 49 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je beginnen met rijles bij J.G.J. Velthuis? Je examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Enschede.

Auto theorie oefenen & korting rijlessen

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je autorijbewijs. Koop het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Adres, contactgegevens en overige informatie over J.G.J. Velthuis.

Deze school heeft een vestiging in Oldenzaal. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Harplaan 35, 7577LP Oldenzaal. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0541) 52 02 17. Het KvK-nummer van deze rijschool is 60586130000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2014R1.

Waar vind ik J.G.J. Velthuis precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Oldenzaal.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Oldenzaal. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Jeroen en Adrie Van Baal Rijschool.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: J.G.J. Velthuis

Slagingspercentage

59

Aantal examens

49

Auto

Beschikbaar

Adres

Harplaan 35

Postcode

7577LP

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

60586130000

Rijschoolnummer

2014R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “J.G.J. Velthuis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo