J.G.J. Velthuis

Op deze pagina vind je alles over J.G.J. Velthuis.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van J.G.J. Velthuis ligt op 65%, 40 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Begin je met rijles bij J.G.J. Velthuis? Je kiest uit 1 CBR-afrijdlocaties: Enschede. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Telefoonnummer en contactgegevens van J.G.J. Velthuis.

De school is te vinden in Oldenzaal. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Harplaan 35, 7577LP Oldenzaal. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0541) 52 02 17. Het KvK-nummer van deze school is 060586130000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 2014R1.

Waar bezoek ik J.G.J. Velthuis precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Oldenzaal.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Oldenzaal. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersschool “Montferland” en Rijschool ENERGY Den Helder.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: J.G.J. Velthuis

Slagingspercentage

65

Aantal examens

40

Telefoon

(0541) 52 02 17

Adres

Harplaan 35

Postcode

7577LP

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

60586130000

Rijschoolnummer

2014R1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. J Stappenbeld

    Top Rijschool, vanochtend geslaagd. Velthuis is erg serieus in zijn beroep en doet er alles aan om mensen te laten slagen. Velthuis is voor de rest een rustige en fijne man om samen mee te rijden.

Rijschoolspecialist.nl
Logo