Autorijschool “Aktief”

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool “Aktief”.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Aktief” is 51%, 72 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Kies je voor lessen bij Autorijschool “Aktief”? Je examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Enschede.

Auto theorie & gratis proefles

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je auto rijbewijs. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool “Aktief”.

De school heeft een vestiging in Oldenzaal. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Zandhorstlaan 201, 7576VC Oldenzaal. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is (0541) 53 17 47, of 06 51 12 43 30. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: autorijschoolaktief.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 60708170000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0591W7.

Wat is de locatie van Autorijschool “Aktief”?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Oldenzaal.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Oldenzaal. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: J.G.J. Velthuis en Autorijschool Jeroen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool “Aktief”

Slagingspercentage

51

Aantal examens

72

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 51 12 43 30

Website

autorijschoolaktief.nl

Adres

Zandhorstlaan 201

Postcode

7576VC

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

60708170000

Rijschoolnummer

0591W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Aktief””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Aktief”
Autorijschool “Aktief”

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo