Autorijschool Rijtechnologie

Alle gegevens over Autorijschool Rijtechnologie.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rijtechnologie is 43%, 188 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Begin je met rijles bij Autorijschool Rijtechnologie? Je hebt keus uit 1 CBR-locatie: Enschede. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Rijtechnologie.

Deze school heeft een vestiging in Hengelo Ov. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Fazantstraat 1, 7557BX Hengelo Ov. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met (074) 243 55 73, of 06 19 99 23 05. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, rijtechnologie.nl/. Het KvK-nummer van de school is 060913960000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0390F8.

Waar bezoek je Autorijschool Rijtechnologie (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in regio Hengelo Ov.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Hengelo Ov. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Mike en TripleChoice.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Rijtechnologie

Slagingspercentage

43

Aantal examens

188

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(074) 243 55 73

Telefoon-nr

06 19 99 23 05

Website

rijtechnologie.nl/

Adres

Fazantstraat 1

Postcode

7557BX

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

060913960000

Rijschoolnummer

0390F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rijtechnologie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Rijtechnologie
Autorijschool Rijtechnologie

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo