Autorijschool Rijtechnologie

Alles op een rijtje over Autorijschool Rijtechnologie.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rijtechnologie ligt op 42%, 263 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Ga je voor rijles bij Autorijschool Rijtechnologie? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Enschede. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Rijtechnologie.

Deze school is gevestigd in Hengelo Ov. Hierbij de adresgegevens van de school: Fazantstraat 1, 7557BX Hengelo Ov. Ga je voor een proefles? Neem contact op via info@rijtechnologie.nl. De rijschool bellen? (074) 243 55 73, of 06 19 99 23 05. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: rijtechnologie.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 060913960000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 0390F8.

Waar bezoek ik Autorijschool Rijtechnologie?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in Hengelo Ov.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Hengelo Ov. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Velp en Autorijschool De Krosse.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Rijtechnologie

Slagingspercentage

42

Aantal examens

263

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@rijtechnologie.nl

Telefoon

(074) 243 55 73

Telefoon-nr

06 19 99 23 05

Website

rijtechnologie.nl/

Adres

Fazantstraat 1

Postcode

7557BX

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

60913960000

Rijschoolnummer

0390F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rijtechnologie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Rijtechnologie
Autorijschool Rijtechnologie

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo