Autorijschool Jeroen

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Jeroen.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jeroen ligt op 50%, 60 personen deden examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je voor rijles bij Autorijschool Jeroen? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Enschede.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & aanbiedingen

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je autorijbewijs. Koop het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Jeroen.

Deze school is gevestigd in Oldenzaal. Dit zijn de adresgegevens: Zevenblad 98, 7577EC Oldenzaal. Bellen? Het telefoonnummer is: 054 151 15 12, of 06 43 03 53 16. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 630516990000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 7197Z9.

Waar zit Autorijschool Jeroen (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Oldenzaal.

Bekijk hier alle Rijscholen in Oldenzaal. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Adrie Van Baal Rijschool en Autorijschool Daniël.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Jeroen

Slagingspercentage

50

Aantal examens

60

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 43 03 53 16

Adres

Zevenblad 98

Postcode

7577EC

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

630516990000

Rijschoolnummer

7197Z9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Jeroen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo