Roadkingz

Alle informatie die je nodig hebt over Roadkingz.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Roadkingz ligt op 63%, 8 personen deden examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Roadkingz? Rij-examen doe je bij één van de 2 CBR-locaties: Amsterdam, Zaandam. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Roadkingz.

Deze school is gevestigd in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van de school: Savelsbos 51, 1025BE Amsterdam. Per e-mail bereik je ze op info@roadkingz.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 83 11 37 50. Deze school heeft een eigen site: roadkingz.nl/. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 862635280000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1776W2.

Waar vind je Roadkingz precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Always Safe en Rijschool van Amsterdam.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Roadkingz

Slagingspercentage

63

Aantal examens

8

E-mail

info@roadkingz.nl

Telefoon-nr

06 83 11 37 50

Website

roadkingz.nl/

Adres

Savelsbos 51

Postcode

1025BE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

862635280000

Rijschoolnummer

1776W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Roadkingz”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo