Autorijschool Compaqt

Alle gegevens over Autorijschool Compaqt.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Compaqt is 53%, 17 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je voor les bij Autorijschool Compaqt? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijschool Compaqt.

De school is gevestigd in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Hagenau 18, 1025CS Amsterdam. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06-42837579. Het KvK-nummer van de rijschool is: 555251130000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8969F8.

In welke plaats zit Autorijschool Compaqt?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in de regio Amsterdam.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Atena en Rijschool Grolleman.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Compaqt

Slagingspercentage

53

Aantal examens

17

Telefoon-nr

06-42837579

Adres

Hagenau 18

Postcode

1025CS

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

555251130000

Rijschoolnummer

8969F8

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Leroy

    Ik heb bij verschillende rijscholen een proefles gedaan! Bij Compaqt voelde het meteen goed, met een beetje geluk kreeg ik mijn rij instructeur die mij na 7 blokuren klaar heeft gestoomd voor het rij examen! BAM in 1x geslaagd terwijl ik dit jaren heb uitgesteld! Kon geen betere rij instructeur wensen! Thanks!!

  2. Thijs

    Binnen 25 lessen mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Instructeur is altijd op tijd en hij haalt je op en zet je weer af waar je wilt. Rustige en nette uitleg en gaat netjes met leerlingen om.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo