RomeoDrive

Alles over RomeoDrive.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RomeoDrive ligt op 69%, 26 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij RomeoDrive? Je examen doe je bij één van de 2 CBR examenlocaties: Amsterdam, Haarlem. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over RomeoDrive.

De rijschool heeft een vestiging in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Hildo Kropplein 5, 1019EE Amsterdam. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 11 17 79 92. Het KvK-nummer van de rijschool is: 727560470000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4281R0.

Wat is de locatie van RomeoDrive precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Amsterdam.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Viking en Verkeerschool Revival.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: RomeoDrive

Slagingspercentage

69

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 11 17 79 92

Adres

Hildo Kropplein 5

Postcode

1019EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem

KvK-nummer

727560470000

Rijschoolnummer

4281R0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RomeoDrive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo