Autorijschool Lex van Oijen

Ontdek alles over Autorijschool Lex van Oijen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Lex van Oijen is 71%, 52 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij Autorijschool Lex van Oijen? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Amsterdam. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Lex van Oijen.

Deze rijschool heeft een locatie in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van de school: Kattenburgerhof 60, 1018KE Amsterdam. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 53 34 72 50. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 332664040000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7608F2.

Wat is de locatie van Autorijschool Lex van Oijen (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere scholen in Amsterdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: MMJ Rijschool en Autorijschool Reinink.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Lex van Oijen

Slagingspercentage

71

Aantal examens

52

Telefoon-nr

06 53 34 72 50

Adres

Kattenburgerhof 60

Postcode

1018KE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

332664040000

Rijschoolnummer

7608F2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Matthijs

    Lex is een fantastische rij-instructeur; zijn lessen zijn duidelijk, hij voelt goed aan waar moeilijkheden zitten en hoe die verholpen kunnen worden, en hij zorgt dat je uiteindelijk vol vertrouwen veilig de weg op kunt. Daarnaast is het altijd gezellig met Lex. Heel tevreden mee, dus echt een aanrader.

Autorijschool Lex van Oijen
Autorijschool Lex van Oijen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo