Rijschool Greenline Amsterdam

Alle gegevens van Rijschool Greenline Amsterdam.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Greenline Amsterdam ligt op 71%, 7 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Rijschool Greenline Amsterdam biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): . Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Greenline Amsterdam? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van CBR: Amsterdam. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Greenline Amsterdam.

Deze school is gevestigd in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Buikslotermeerplein 323, 1025XE Amsterdam. Voor telefonisch contact bel je met 0206369093. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 682432940000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9942W0.

In welke plaats zit Rijschool Greenline Amsterdam precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: DIVERVO en Rijschool Marlee.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Greenline Amsterdam

Slagingspercentage

71

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0206369093

Adres

Buikslotermeerplein 323

Postcode

1025XE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

682432940000

Rijschoolnummer

9942W0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Greenline Amsterdam”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Greenline Amsterdam
Rijschool Greenline Amsterdam

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo