Rijschool Preeker B.V.

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Preeker B.V..

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Preeker B.V. is 64%, 121 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Start je met les bij Rijschool Preeker B.V.? Dan heb je keus uit 1 CBR locaties: Zaandam. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste auto theorieboek, theorie oefenen & aanbiedingen

Geld besparen op je auto rijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Welke keurmerk(en) heeft deze school?

Deze rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Contact & telefoon van Rijschool Preeker B.V..

De rijschool is gevestigd in Purmerend. De adresgegevens: Wagenbeurs 1, 1441KA Purmerend. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0299) 42 58 48, of 06 53 38 43 56. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 80872390000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1363Z8.

Waar vind je Rijschool Preeker B.V. precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Purmerend.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Purmerend. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Angel en Autorijschool Michel.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Preeker B.V.

Slagingspercentage

64

Aantal examens

121

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06 53 38 43 56

Adres

Wagenbeurs 1

Postcode

1441KA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

80872390000

Rijschoolnummer

1363Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Preeker B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo