Rijschool H. Singh

Alle gegevens over Rijschool H. Singh.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool H. Singh is 46%, 91 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool H. Singh? Je rij-examen leg je af bij een van de 2 examenlocaties: Amsterdam, Zaandam. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool H. Singh.

Je vindt de rijschool in Purmerend. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Port Saidweg 5, 1448MS Purmerend. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 20 56 41 63. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolsingh.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 332837200000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1018N8.

Waar zit Rijschool H. Singh (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in Purmerend.

Bekijk hier meer Rijscholen in Purmerend. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijcity en Rijschool Preeker B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool H. Singh

Slagingspercentage

46

Aantal examens

91

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon

06 20 56 41 63

Website

rijschoolsingh.nl

Adres

Port Saidweg 5

Postcode

1448MS

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

332837200000

Rijschoolnummer

1018N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool H. Singh”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo