Rijschool H. Singh

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool H. Singh.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool H. Singh ligt op 46%, 82 personen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Begin je met rijles bij Rijschool H. Singh? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties van CBR: Amsterdam. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool H. Singh.

Deze rijschool vind je in Purmerend. Hierbij de adresgegevens: Port Saidweg 5, 1448MS Purmerend. Voor telefonisch contact bel je met 06 20 56 41 63. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolsingh.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 332837200000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1018N8.

Waar bezoek ik Rijschool H. Singh precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Purmerend.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Purmerend. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Auto-Rijschool V. En S. en Rijschool Groenewoud.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool H. Singh

Slagingspercentage

46

Aantal examens

82

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon

06 20 56 41 63

Website

rijschoolsingh.nl

Adres

Port Saidweg 5

Postcode

1448MS

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

332837200000

Rijschoolnummer

1018N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool H. Singh”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo