Verkeersschool JORO V.O.F.

Alles op een rijtje over Verkeersschool JORO V.O.F..

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool JORO V.O.F. ligt op 66%, 108 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Verkeersschool JORO V.O.F. biedt ook beroepsopleiding(en) aan: taxi. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Les je bij Verkeersschool JORO V.O.F.? Afrijden doe je bij een van de 2 CBR examenlocaties: Amsterdam, Zaandam.

Contactgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool JORO V.O.F..

De rijschool is te vinden in Purmerend. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Vooruitstraat 1, 1441GE Purmerend. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0299) 63 38 93, of 06 50 20 40 45. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: verkeersschooljoro.nl. Het KvK-nummer van de school is: 715526340000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 2796N1.

Waar bezoek ik Verkeersschool JORO V.O.F.?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Purmerend.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Purmerend. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Maikel en Autorijschool Anass.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Verkeersschool JORO V.O.F.

Slagingspercentage

66

Aantal examens

108

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0299) 63 38 93

Telefoon-nr

06 50 20 40 45

Website

verkeersschooljoro.nl

Adres

Vooruitstraat 1

Postcode

1441GE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

715526340000

Rijschoolnummer

2796N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool JORO V.O.F.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool JORO V.O.F.
Verkeersschool JORO V.O.F.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo