Rijschool Murat

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Murat.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Murat ligt op 31%, 32 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool Murat? Dan heb je keus uit 1 CBR-locaties: Zaandam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Murat.

De rijschool heeft een vestiging in Purmerend. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Aalscholverstraat 29, 1444VP Purmerend. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 274 346 83. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 559141520000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3169X8.

Waar vind ik Rijschool Murat (routebeschrijving en kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in de regio Purmerend.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Purmerend. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool RdL en Tombak.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Murat

Slagingspercentage

31

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 274 346 83

Adres

Aalscholverstraat 29

Postcode

1444VP

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

559141520000

Rijschoolnummer

3169X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Murat”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo