Rijschool Murat

Lees meer over Rijschool Murat.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Murat is 36%, 42 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Rijschool Murat? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Zaandam. Snel je theorie certicaat behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de motor, auto of scooter.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Murat.

De rijschool is te vinden in Purmerend. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Aalscholverstraat 29, 1444VP Purmerend. Contact per e-mail? Hierbij het adres: murat_atalay@msn.com. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 274 346 83. Het KvK-nummer van de rijschool is 559141520000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3169X8.

In welke plaats vind je Rijschool Murat?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Meer rijscholen in Purmerend.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Purmerend. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Damir en Rijschool Sasha.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Murat

Slagingspercentage

36

Aantal examens

42

Auto

Beschikbaar

E-mail

murat_atalay@msn.com

Telefoon-nr

06 274 346 83

Adres

Aalscholverstraat 29

Postcode

1444VP

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

559141520000

Rijschoolnummer

3169X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Murat”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo