Zaanseverkeersopleidingen

Alle gegevens over Zaanseverkeersopleidingen.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Zaanseverkeersopleidingen ligt op 48%, 131 personen deden examen (rijbewijs B). Start je met rijles bij Zaanseverkeersopleidingen? Dan kun je kiezen uit 1 examenlocaties van CBR: Zaandam. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Zaanseverkeersopleidingen.

De school heet een locatie in Zaandam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Kastanjelaan 32, 1505GL Zaandam. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: santosdellgado@hotmail.com. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06-48573101. Het KvK-nummer van de school is: 342450670000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5463H9.

Waar bezoek je Zaanseverkeersopleidingen (routebeschrijving en kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle andere rijscholen in de regio Zaandam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Zaandam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool van Rooijen en Rijopleiding 075.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Zaanseverkeersopleidingen

Slagingspercentage

48

Aantal examens

131

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

santosdellgado@hotmail.com

Telefoon-nr

06-48573101

Adres

Kastanjelaan 32

Postcode

1505GL

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

342450670000

Rijschoolnummer

5463H9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zaanseverkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Zaanseverkeersopleidingen
Zaanseverkeersopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo