Zaanseverkeersopleidingen

Alles op een rijtje over Zaanseverkeersopleidingen.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Zaanseverkeersopleidingen is 53%, 74 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Lessen volgen bij Zaanseverkeersopleidingen? Rij-examen doe je bij een van de één examenlocaties van het CBR: Zaandam.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Zaanseverkeersopleidingen.

De school is te vinden in Zaandam. Hierbij de adresgegevens: Kastanjelaan 32, 1505GL Zaandam. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06-48573101. Het KvK-nummer van deze school is: 342450670000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5463H9.

Waar zit Zaanseverkeersopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Zaandam.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle rijscholen in Zaandam. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Vishaal 01 en Rijschool Hotaman.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Zaanseverkeersopleidingen

Slagingspercentage

53

Aantal examens

74

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-48573101

Adres

Kastanjelaan 32

Postcode

1505GL

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

342450670000

Rijschoolnummer

5463H9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zaanseverkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Zaanseverkeersopleidingen
Zaanseverkeersopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo