Ronchetti Verkeersopleidingen

Alle informatie over Ronchetti Verkeersopleidingen.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Ronchetti Verkeersopleidingen is 65%, 127 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ronchetti Verkeersopleidingen verzorgt ook beroepsleiding(en): taxi. De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Rijles volgen bij Ronchetti Verkeersopleidingen? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Zaandam. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een aangepaste auto, automaat personenauto.

Auto theorieboek, gratis oefenen & rijles korting

Goedkoop je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Heeft deze rijschool keurmerken?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Ronchetti Verkeersopleidingen.

De school heet een locatie in Zaandam. Hierbij de adresgegevens: Panneroodstraat 328A, 1503XJ Zaandam. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (075) 631 11 18. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: ronchetti.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 653727000000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3378U1.

Waar bezoek ik Ronchetti Verkeersopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Zaandam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Zaandam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Le Duc en Autorijschool Aris Bakker.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Ronchetti Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

65

Aantal examens

127

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

ronchetti.nl

Adres

Panneroodstraat 328A

Postcode

1503XJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

653727000000

Rijschoolnummer

3378U1

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Leroy Prins

    Goede rijschool! Ook goed lesgegeven en ben daardoor geslaagd.

  2. Jordy

    Ik ben hier in een keer geslaagd voor mijn auto examen! Natuurlijk raad ik deze rijschool ook bij andere aan.

Ronchetti Verkeersopleidingen
Ronchetti Verkeersopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo