Verkeerschool Jadi

Alle gegevens van Verkeerschool Jadi.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeerschool Jadi ligt op 0%, 1 personen deden examen (rijbewijs B). Lessen volgen bij Verkeerschool Jadi? Dan kun je kiezen uit 1 CBR afrijdlocaties: Zaandam. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Verkeerschool Jadi.

De school heet een locatie in Purmerend. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Wakerdijk 9, 1446BR Purmerend. De school is telefonisch bereikbaar op 0628266523. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 53038738. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2003H2.

In welke plaats vind ik Verkeerschool Jadi (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Purmerend.

Klik hier voor alle Rijscholen in Purmerend. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Klugt en Autorijschool J. van der Bij.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeerschool Jadi

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Telefoon-nr

0628266523

Adres

Wakerdijk 9

Postcode

1446BR

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

53038738

Rijschoolnummer

2003H2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeerschool Jadi”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo