Rijschool Dalsem

Alle gegevens over Rijschool Dalsem.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Dalsem is 58%, 24 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Dalsem? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Zwolle. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Dalsem.

Je vindt de rijschool in Kampen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Balkstraat 5, 8262NB Kampen. Bellen? Het telefoonnummer is 06 21 40 30 72. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 719495930000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9226R0.

Waar vind je Rijschool Dalsem (kaart, routebeschrijving)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Kampen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Kampen. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool René Elken en Rijland Zwolle.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Dalsem

Slagingspercentage

58

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 40 30 72

Adres

Balkstraat 5

Postcode

8262NB

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

719495930000

Rijschoolnummer

9226R0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Dalsem”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo