Autorijschool Edvance

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Edvance.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Edvance ligt op 50%, 4 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Autorijschool Edvance? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties van CBR: Zwolle. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Edvance.

Je vindt de school in Zwolle. Op zoek naar de adresgegevens? Papaverweg 62, 8042EH Zwolle. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 46 18 95 56. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 802901590000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4256Z5.

In welke plaats zit Autorijschool Edvance?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Zwolle.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Zwolle. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Arjan Kok en BijPaulien.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Edvance

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 18 95 56

Adres

Papaverweg 62

Postcode

8042EH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

802901590000

Rijschoolnummer

4256Z5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Edvance”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo