Les Bij Willeke

Alle gegevens over Les Bij Willeke.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Les Bij Willeke is 69%, 36 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Les Bij Willeke? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Zwolle. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Alle contact- en adresgegevens van Les Bij Willeke.

De school heet een locatie in Kampen. Dit zijn de adresgegevens: Buiten Hofstraat 23, 8261BD Kampen. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 49 29 34 23. Het KvK-nummer van deze school is: 812878950000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1602K1.

In welke plaats zit Les Bij Willeke (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Kampen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Kampen. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rij en adviesburo Up 2 Date en Autorijschool AA-Landen.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Les Bij Willeke

Slagingspercentage

69

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 49 29 34 23

Adres

Buiten Hofstraat 23

Postcode

8261BD

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

812878950000

Rijschoolnummer

1602K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Les Bij Willeke”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo