Motorprofessional

Alle gegevens over Motorprofessional.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorprofessional ligt op 94%, 16 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs AVB). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Lessen volgen bij Motorprofessional? Je kunt kiezen uit 2 examenlocaties van het CBR: Meppel, Zwolle.

Beschikt deze rijschool over keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Telefoonnummer en adresgegevens van Motorprofessional.

De rijschool heeft een vestiging in Zwolle. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Schoenerweg 1B, 8042PJ Zwolle. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met (038) 202 26 66, of 06 23 96 46 45. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: motorprofessional.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 91533570000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1943W3.

Wat is de locatie van Motorprofessional?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de regio Zwolle.

Klik hier voor een overzicht van alle rijscholen in Zwolle. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Liberdrive en Auto-Rijschool Assendorp.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Motorprofessional

Slagingspercentage

94

Aantal examens

16

BOVAG

Ja

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(038) 202 26 66

Telefoon-nr

06 23 96 46 45

Website

motorprofessional.nl

Adres

Schoenerweg 1B

Postcode

8042PJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Zwolle

KvK-nummer

91533570000

Rijschoolnummer

1943W3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorprofessional”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo