Rijschool Arena

Alles over Rijschool Arena.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Arena ligt op 53%, 148 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Ga je voor lessen bij Rijschool Arena? Je hebt voor het afrijden keus uit 2 CBR locaties: Zwolle, Emmeloord. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Arena.

De rijschool is te vinden in Kampen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Luit 1, 8265RW Kampen. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op (038) 331 44 29, of 06 85 77 59 65. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: rijschoolarena.nl. Het KvK-nummer van de school is 050767410000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 2871W8.

Wat is de locatie van Rijschool Arena?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de regio Kampen.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Kampen. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Your Choice en Verkeersacademy Querido.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Arena

Slagingspercentage

53

Aantal examens

148

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(038) 331 44 29

Telefoon-nr

06 85 77 59 65

Website

rijschoolarena.nl

Adres

Luit 1

Postcode

8265RW

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Emmeloord

KvK-nummer

050767410000

Rijschoolnummer

2871W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Arena”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo